Kultúra

Donald Trumppal illusztrálva jelent meg Hitler beszédeinek új kiadása

A republikánus elnökjelöltet a gyűjtemény mind a két kötetére rávarázsolták.

A japán Ishi Press International nevű könyvkiadó gondozásában jelent meg a My New Order (kb. Az én új világrendem) című könyv, amely Adolf Hitler legnagyobb beszédeit gyűjti össze, két kötetben. Az Amazonon is megvásárolható kiadványok különlegessége, hogy a kiadó kétségtelenül tökös munkatársai vették a bátorságot és Donald Trumpot is “rácsempészték” a könyvek borítóira, ezáltal az elnökjelöltet az első kötet hátulján, míg a másodiknak az előlapján láthatjuk, ráadásul az utóbbinál közvetlenül Hitler mellett.

Galéria
A My New Order első kötetének előlapja. Fotó: Amazon

A kiadót a Philadelphia News nevű napilap december 10-én megjelent számának címlapja inspirálta, amely megegyezik a My New Order első kötetének hátlapján látható képpel (ez az, amelyen Trump a náci karlendítésre emlékeztető mozdulatot tesz beszéd közben).

Hogy Trump értesült-e már az augusztus elején megjelent könyvekről és mit szól azok borítóihoz, nem tudni, ám ha figyelembe vesszük, hogy állítólag ő is tart otthon egy példányt Hitler beszédeiből az ágya mellett, utóbb még hízelgőnek is találhatja a dolgot.

Forrás: The Guardian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik