Kultúra

Jude Law istennek képzeli magát Az ifjú pápa új trailerében

Már a minisorozat kedvcsinálójában is borzongatóan zseniális a különc egyházfőt megformáló színész.

Szeptember elején mutatták be a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon az HBO, a Sky és a Canal+ koprodukciójában készült The Young Pope (Az ifjú pápa) című tízrészes minisorozatot, amelyhez most az HBO tett közzé ismét egy felcsigázó teaser trailert. A BAFTA-díjas Paolo Sorrentino rendezte produkcióból a lent látható kedvcsinálóban ismét új pillanatokat láthatunk, jóllehet furcsa egy eljárás az, hogy a velencei premier örömére kiadott első teljes előzetes után megint egy rövidebb teaserrel hergelik a nézőket.

A The Young Pope főhőse az Egyesült Államokban született Lenny Belardo, avagy XIII. Piusz pápa, akit (miként az a címből is leszűrhető) a valaha volt legfiatalabb pápává választanak, már a negyvenes évei elején. Az alapvetően konzervatív nézeteket valló, ugyanakkor roppant ellentmondásos karaktert a kétszeres Oscar-jelölt Jude Law alakítja, aki az új előzetes alapján nemcsak botrányos, de fantasztikus is lesz a szerepben.

A többek között Diane Keaton, Silvio Orlando, Scott Shepherd, Cécile de France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier és James Cromwell mellékszereplésével készült The Young Pope valamikor 2017 elején fog debütálni a Sky és az HBO csatornáinak műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik