Kultúra

Valószerűtlenül menő: Benedict Cumberbatch a Pink Floyddal koncertezett

A színész a banda számait játszó David Gilmourral fellépve mutatta meg, hogy mennyire tud énekelni. Videó.

Igaz ugyan, hogy a Pink Floyd mint együttes a 2012-es újra összeállást követően két évvel ezelőtt végleg megszűnt létezni, ám ez nem akadályozza meg az angol rockbanda volt dalszövegíró-gitáros-énekesét: David Gilmourt abban, hogy továbbra is koncertezzen az általa is írt Floyd-dalokkal. Ezt bizonyítja az a néhány nappal ezelőtti fellépése is, amikor az őt kísérő zenészek mellett meglepetésfellépőként Benedict Cumberbatch is feltűnt a színpadon, hogy közreműködjön a legendás “Comfortably Numb” előadásában.

A Sherlock Holmesként befutott és a mozikba hamarosan Doctor Strange szerepében visszatérő színész rendhagyó fellépéséről az egyik rajongó készítette a lent látható videót, amelyből immár mi is megtudhatjuk, hogy “Cumbie” igazából tud-e énekelni, vagy sem.

A fenti szellemében érdemes felidézni Cumberbatch egyik korábbi “majdnem éneklését”, amikor is 2013-ban a Jimmy Kimmel show vendégeként R. Kelly abban az évben kiadott “Genius” című számát szavalta el, fenemód hatásosan. Íme, az ezt megörökítő videó:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik