Kultúra

Ismerős dallamokkal borzongat a Twin Peaks folytatásának új videója

Jövőre érkezik a kultsorozat 3. évada, amelyhez most egy rövid, de stílusos kedvcsináló jelent meg.

Sajnos még mindig legalább egy fél évet (vagy inkább többet) kell várnunk a 25 év után folytatódó Twin Peaks harmadik évadára, amelyhez azért hébe-hóba érkezgetnek olyan minimális beharangozó anyagok, mint a misztikus első előzetesféle, illetve a lent látható nyúlfarknyi második teaser. Ebben a legendás tévésorozat felejthetetlen zenéjét komponáló, kétszeres Golden Globe-jelölt Angelo Badalamenti zeneszerzőt láthatjuk és hallhatjuk, amint előad egy részletet a Twin Peaks egyik fő zenei motívumából.

A tizennyolc epizódosra tervezett folytatást a kultikus eredetit is jegyző Mark Frost és David Lynch páros írja, a már forgó epizódokat pedig ezúttal is Lynch rendezni.

Az új női főszerepre leszerződött Amanda Seyfried mellett a Dale Cooper különleges ügynök szerepében visszatérő Kyle MacLachlan, továbbá Laura DernNaomi Watt, Jennifer Jason Leigh, Dana Ashbrook, Balthazar Getty és a Laura Palmert ismét megformáló Sheryl Lee és az évek óta drogproblémákkal küzdő és a börtönt is megjáró Tom Sizemore fog játszani a produkcióban. A 2017-re ígért új Twin Peaks premierdátuma még nem ismert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik