Kultúra

Viccesen kínos szkeccssorozattal újít a Comedy Central

Nálunk látható először az Ééés Most című széria első része, amelyben egy mulatós zenét játszó flúgos páros fárasztja a nézőket.

Társadalomkritikus reklámparódia, kamu rapper kamu videoklipje, álhíradó, parizer unboxing, és minden idők valószínűleg legrosszabb sitcom-pilotja egyaránt szerepel a Comedy Central október elsején induló Ééés Most című új minisorozatában.

A humorcsatorna célja, hogy az elkészült húsz epizód után a következő egy évben kiterjessze a produkciót és egyfajta új műhelyként lehetőséget biztosítson újszerű hazai szkeccsek egész sorának. A Comedy Central ezzel szeretné újraéleszteni az idehaza méltatlanul elfeledett szkeccs műfaját.

A humorcsatornán holnap induló széria első részében Zsoltot és Rezsőt ismerhetjük meg, akik sajátos témájú nótáikkal a mulatós zene műfaját forradalmasítják.

A fentihez hasonló, féltől három percig terjedő humoros epizódokkal a nézők a műsorok között találkozhatnak. A jelenetekben csak a humor és a főcím közös, egyébként mindig meglepetés a nézőknek, hogy éppen mi következik. Ezt a sort kívánja folytatni további váratlan és őrült ötletek képernyőre vitelével a jövőben a Comedy Central.

„Szeretnénk minél több hazai alkotót bevonni, legyen az akár egy kreatív YouTube-os, egy színjátszókör, vagy egy animációs stúdió. Aktívan is keressük ezeket az alkotókat, de a spontán jelentkezésüket is örömmel fogadjuk”

– mondta el a csatorna terveiről Kabai Zoltán, a Comedy Central regionális programigazgatója.

Az Ééés Most epizódjai a Meteor Filmstúdió gondozásában, kis csapattal készültek, a Comedy Central két producere, Beke Dani és Faragó Dani mellett a frissen végzett operatőr, Bocz Bálint, íróként pedig Praznovszky Dániel vett részt a munkálatokban. A színészeket mindig a jelenetekhez választották, a legtöbbször visszatérő szereplő azonban már ismerős lehet a comedy-s Készhelyzet nézőinek.

A Grund Színház tagja, Ferenc Attila “Patak” hol egy hipszter gasztroőrült, hol egy elegáns politikus, vagy egy gyereklelkű felnőtt bőrébe bújt, ráadásul az ötletelésben is jó partnernek bizonyult. A szereplők között feltűnik még a Fapadból ismerős Haumann Máté és Lengyel Tamás, és a rengeteg fiatal tehetség mellett a készítőknek igazi csemegeként Dengyel Iván Jászai Mari-díjas színművészt is sikerült megnyerniük két jelenet erejéig.

Forrás: Comedy Central Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik