Kultúra

Szeretnél az utánozhatatlan David Lynch-csel találkozni? Itt a nagy lehetőség!

A kultrendező felhívást intézett rajongóihoz, amelyben egy személyes találkozót ajánl fel azoknak, akik támogatják az alapítványát. Videó.

David Lynch hivatalos Facebook-oldalán jelent meg a lent látható videó, amelyben a direktor egy soha vissza nem térő lehetőséget kínál fel rajongóinak: találkozni lehet vele és a Twin Peaksben Dale Cooper különleges ügynököt alakító Kyle McLachlan-nel az október 8-9 között esedékes Festival of Disruption nevű Los Angeles-i rendezvényen.

Ehhez nem kell mást tenniük a rendezőfejedelem és a színész társaságára vágyóknak, mint az online adománygyűjtő szervezet: az Omaze oldalára kattintani és ott legalább 10 dollárral (vagy az alábbi választható termékek egyikét megvásárolva) támogatni a rendező David Lynch Foundation nevű alapítványát, amely jótékonysági célokra gyűjt pénzt.

A szerencsést végül sorsolás útján fogják kiválasztani az adományozók hadából és jó hír, hogy a mázlista még egy embert magával vihet majd Los Angelesbe a nagy találkozóra.

David Lynch egyébként nemcsak a személyes találkozót és egy Kyle MacLachlan-nel elfogyasztható “isteni finom kávét” ajánl fel a videóban, de még a Los Angelesbe utazás költségeit is állja és egy 4 csillagos hotelben is szállást biztosít a változatos filmes és zenés programokkal kecsegtető Festival of Disruption-re szóló 2 db VIP jegy mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik