Kultúra

Westworld: dögös új fotókat kapott az HBO western-sci-fije

Nézzenek oda, nem csak a Trónok harcában van arcok csarnoka? Az HBO, úgy tűnik, kedveli ezt a képet, minthogy az őszre időzített, máris komoly várakozásokkal bíró Westworldben is lesz egy hasonló – legalábbis az új fotókból ez derül ki.

Anthony Hopkins. Fotó: HBO
Anthony Hopkins. Fotó: HBO

Éspedig a nagy Anthony Hopkins ül a kísérteties arcok előtt, amiből akkor is összeraknánk, hogy ő lesz a szálak egyik fő mozgatója, ha a trailerből már nem derült volna ki amúgy is. Mint fogalmazott az Entertainment Weeklynek, karaktere, akit a rendező úgy írt le Hopkinsnak, mintWalt Disney és Dr. Frankenstein furcsa kereszteződése,

színtiszta disztópiát vagy utópiát szeretne létrehozni, ám lassan kezd rájönni, hogy elvesztette az irányítást a dolgok felett.

Westworld Season 1, Episode 1 Air Date 10/2/16 Pictured: Evan Rachel Wood as Dolores Abernathy, Ed Harris as The Man in Black
Evan Rachel Wood és Ed Harris. Fotó: HBO

A western-sci-fi széria októberben indul, és ha hihetünk az alkotóknak, bőven be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket. Amint a Teddy Flood karakterét alakító James Marsden fogalmaz:

Állandóan ki leszel billentve az egyensúlyodból. Azt hiszed majd, hogy tudod, mi történik és merre halad a történet, de nem lesz igazad.

Nagyon várjuk.

James Marsden. Fotó: HBO
James Marsden. Fotó: HBO
Evan Rachel Wood. Fotó: HBO
Evan Rachel Wood. Fotó: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik