Kultúra

Egyedülálló jazzfesztivál Budapesten

Candy Dulfer, Geszti és Random Trip szuperválogatott a MoM-ban.

A 6. Jazzy Fesztivál szeptember 15. és 18. között olyan nevekkel várja közönségét, mint Candy Dulfer, a Random Trip szuperválogatottja, a Geszti Péter produkció valamint St. Martin. A koncerteknek a MoM Sport és a MoM Kulturális Központ ad helyet.

Szeptember 15-én a Geszti Produkció kezdi a fesztivált. Geszti Péternek néhány hónapja jelent meg új zenei anyaga Létvágy címmel, de a koncerten elhangzanak a Rapülők, a Jazz+Az, és a Gringo Star dalai is, jazzesre áthangszerelve. Geszti Péter különleges repertoárral lép színpadra, új lemezének vendégelőadóival, Pély Barnával, Váczi Eszterrel és Gereben Zitával.

Másnap, szeptember 16-án a szaxofon királynője, Candy Dulfer lép fel a fesztiválon, aki minden kétséget kizáróan az európai jazz kiemelkedő fúvósa, funky dalai mellett olyan világslágereket jegyez, mint a Lily was here vagy a Pick Up the Pieces.

Szeptember 17-én a Random Trip All Stars lép a Jazzy színpadra, a formációban ezúttal Tóth Vera, Fábián Juli, Dés László, Barabás Lőrinc, Tátrai Tibor, Romhányi Áron, Zentai Márk, Vígh Arnold, Gábor Andor, Delov Jávor és DJ Q-cee zenél. A fesztivál szeptember 18-án St. Martin koncertjével zárul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik