Kultúra

Daniel Craig álomgázsit kaphat a következő két Bond-mozi főszerepéért

A stúdió egy visszautasíthatatlan összeggel igyekszik meggyőzni a szerepbe belefásult színészt.

Némi szünetet követően folytatódik a “Vajon Daniel Craig marad-e James Bond vagy sem?” című huzavona, amely lassan már másfél éve tart. A legújabb fejleményt a Radar Online szolgáltatta, melynek munkatársai úgy értesültek, a 007-es filmes jogait birtokló MGM stúdió a napokban ismét egy elképesztő fizetésajánlattal kopogtatott Craignél:

150 millió dolláros (kb. 41 milliárd forintos) gázsit

lebegtettek meg a szemei előtt, hogy vállaljon be még két szuperkémes akciófilmet.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 48 éves színész mit szólt a rekordot jelentő összeghez, de miután úgy fest, ezt a legutóbbi 68 millió fontos (kb. 27 milliárd forintos) ajánlattal ellentétben még nem utasította el, az a gyanúm, hogy gondolkodik a dolgon.

Mindeközben az MGM és a Bond-mozikat futtató Eon Productions fejesei a biztonság kedvéért továbbra is keresik Craig utódját, aki úgy hírlik, még mindig nem kizárt, hogy végül nem a Marvel-filmek Lokijaként befutott Tom Hiddleston lesz. Mellette a jelöltlistán jelenleg a lehetséges első színes bőrű Bondként felmerült Idris Elba, a szereppel kapcsolatban már többször is hírbe hozott Damian Lewis, illetve a sokoldalúságával Hollywoodot az elmúlt években meghódító Michael Fassbender neve szerepel.

Forrás: The Guardian

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik