Kultúra

Itt az első kép Dwayne Johnsonról az új Jumanjiból

A filmbeli nevét is leleplező fotót A Szikla tette közzé az Instagramon.

Már az előkészületi fázisban mozog az 1995-ös Jumanji feldolgozása, amely valójában nem is remake lesz, hanem sokkalta inkább egyfajta megkésett folytatás. A produkció főszerepét megszerző Dwayne Johnson korábbi nyilatkozata szerint az új film egyszerre fog tisztelegni az eredeti és az abban nagyot alakító Robin Williams előtt, illetve egyszerre lesz annak a kalandfilmnek a “jóval veszedelmesebb, de szórakoztatóbb” folytatása.

Ígéretek ide, egyre bővülő szereplőgárda oda, érdemi infó ezidáig nem érkezett a Jake Kasdan rendezésében készülő produkcióról, mígnem a közösségi médiát előszeretettel és sokat használó A Szikla a napokban aztán megosztott egy képet, amely őt ábrázolja az általa majd a filmben viselt kalandoros hacukában. A fotón koncepciós rajzon olvasható szöveg szerint Johnson karakterét Dr. Spencer Bravestone-nak fogják hívni, aki nagyon úgy tűnik, hogy afféle felpumpált Indiana Jones lesz az új Jumanjiban.

Johnson főszereplése mellett jelen állás szerint még az biztos, hogy a mellékszerepeket Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan és Nick Jonas fogják játszani a szimplán csak Jumanji címet viselő produkcióban, amely 2017. július 28-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Forrás: The Wrap

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik