Kultúra

Feliratosan még izgalmasabb Amy Adams ufós sci-fijének trailere

Az Érkezés című filmben az idegenek különös hajókkal látogatnak a Földre, de hogy mit akarnak, azt senki sem tudja.

A mostanában már a részben Magyarországon készülő Szárnyas fejvadász 2-t forgató Denis Villeneuve rendezésében készült az Érkezés (Arrival) című sci-fi thriller, amelyhez még augusztus közepén jött ki az igencsak ígéretes és nyomasztó első előzetes. A kedvcsinálónak most megjelent a lentebb látható magyar felirattal ellátott változata, sőt: immáron hivatalos posztere is van a filmnek, amely meglehetősen pofásan néz ki, íme:

Paramount Pictures
Paramount Pictures

Miként az a kedvcsinálóból is kiderül, a nyomokban A függetlenség napját idéző Érkezésben méretes (és bizarr) űrhajóikon földönkívüliek látogatnak bolygónkra, hogy aztán világszerte a városok fölé közelítve jól beparáztassák az emberiséget. A film hősnőjét Amy Adams alakítja, aki a nyelvész Dr. Louise Banks szerepében azt a feladatot kapja az amerikai kormánytól, hogy próbáljon meg szót érteni a hajóikban csendben kuksoló idegenekkel, ezzel segítve újdonsült partnerét, Ian Donnellyt (Jeremy Renner), akinek az a dolga, hogy kiderítse, békés szándékkal érkeztek-e az űrlények, vagy sem.

Az ötszörös Oscar-jelölt Adams és a Sólyomszemként befutott Renner mellett az aranyszoborral már rendelkező Forest Whitaker, illetve Michael Stuhlbarg játsszák a mellékszerepeket a sci-fiben, amely november 11-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik