Kultúra

Magyar poszttal és menő videókkal lepte meg a rajongókat a Red Hot Chili Peppers

Kiedisék egy rajongó gitárjának dedikálásáról és az esti koncertjük színpadképéről osztottak meg klassz anyagokat az Instagramon.

Miként arról májusban beszámoltunk, szeptember első napjaiban két koncertet is ad hazánkban a Red Hot Chili Peppers, akik ezért már napok óta Budapesten tartózkodnak.

A ma esti első fellépésére készülő Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith, Josh Klinghoffer alkotta kvartett izgalmas posztokkal támadta be az Instagramot: a koncert próbáiról származó videók mellett egy fotót is közzétettek, amelyen az látható, amint Kiedis egy rajongó gitárját dedikálja. Utóbbira persze legyinthetnénk, mondván ez nem is nagy dolog, csakhogy ha jobban megnézzük a bejegyzést, kiderül, hogy a képaláírás magyarul van:

Red Hot Chili Peppers Kiedis dedicates

Igaz ugyan, hogy az ékezeteket mellőző “Leirna, kerem” közel sem olyan pontos, mintha “Aláírná, kérem?” lenne, de akkor is jófejség a bandától. Alant pedig a Papp László Budapest Sportarénában 20:00-kor kezdődő koncert színpadképét leplező videókat láthatunk (itt és itt), melyek a Red Hot Chili Peppers tegnapi próbájából is ízelítőt adnak:

B U D A P E S T soundcheck

Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) által közzétett videó, 2016. Aug 31., 14:36 PDT

sound Buda check Pest

Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) által közzétett videó, 2016. Aug 31., 14:43 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik