Kultúra

Nézd meg, hogyan múlatta az időt Thor, amíg Amerika Kapitányék egymást püfölték

Irtó mókás áldokumentumfilm leplezi le a mennydörgés istenét, aki a Földön nyaralt a Polgárháború eseményei idején.

A közelmúltban megkezdődött a fantasztikus szereplőgárdával készülő Thor: Ragnarok címet viselő harmadik Thor-mozi forgatása, melynek promócióját a korábbi szuperhősös filmjeihez hasonlóan nem bízza a véletlenre és ezért már most elindította Marvel stúdió.

Elsőnek egy amennyire rendhagyó, legalább annyira mókás áldokumentumfilmet tettek közzé, amely három és félpercben azt meséli el, hogy mit is művelt az utóbbi időben Asgard helyett suttyomban a Földön tartózkodó és a kis Mjölnirrel együtt nyaraló Thor (Chris Hemsworth), mialatt Steve Rogers (Chris Evans) és Tony Stark (Robert Downey Jr.) csapatai az Amerika Kapitány: Polgárháborúban egymással küzdöttek.

A kisfilmből az alábbi bohókás részleteket ismerhetjük meg Thor nyaralásáról:

  • Ausztráliában tartózkodott, ahol összehaverkodott az irodista Darryl-lel.
  • Igyekezett minél többet szocializálódni, hogy jobban megismerje az embereket.
  • Darryl-nek diktálva e-mailben üzent Starknak és Rogersnek, mondván szívesen besegít rendezni a “párkapcsolati problémájukat”, ha akarják.
  • Unalmában végiggondolta és felvázolta, amit eddig tud A Végtelenség Ékköveiről és arról a bizonyos varázskesztyűs alakról (Thanosról), aki lila színű és valahol egy székben ül (Thor szerint nyilván azért, mert nem szeret felállni).
  • Bandázott Bruce Bannerrel, aki annak ellenére nem volt hajlandó segíteni Tony Starknak, hogy az őt bezzeg felhívta mobilon. Ez Thornak láthatóan rosszul esett.

Emitt pedig az áldokumentumfilm legbájosabb pillanata, amihez nincs is mit hozzáfűzni:

Marvel Studios
Marvel Studios

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik