Kultúra

A kör folytatásában videofelvétel lesz a videofelvételben

Az első előzetesben számtalan módon meghalhat az, aki látta a kazettát.

Túlzás lenne azt állítani, hogy A kör 2 2005-ben zajos sikereket ért volna el, sőt, ha nagyon szőrös szívűek vagyunk, akár azt is mondhatnánk, a film inkább volt vicces, mintsem félelmetes, ez pedig nem éppen dicséret egy horrorfilm számára. Nem is csoda, hogy a Paramount a folytatást nem erőltette, pedig sokáig terítéken volt, hogy a franchise trilógiává válhat.

Az elmúlt években azonban a stúdiónál ismét előkerült A kör kérdése, és sokáig úgy tűnt, rebootolják az egészet. Szerencsére végül ezt elvetették, és új szereplőkkel, inkább folytatást terveztek be. Ez is rengeteget csúszott, először úgy volt, tavaly ősszel kerül a mozikba, de továbbcsúsztatták idén áprilisra, végül pedig megállt a dátum (s most már végelegesnek tűnik) 2016. október 28-án.

A cselekmény megszokott módon megint úgy kezdődik, hogy emberek megnézik a videokazettát, s hét nap múlva meghalnak. Egy lány azonban úgy dönt, megmenti barátját és feláldozza saját magát, de olyan felfedezést tesz, amit eddig még senki:

A videofelvételben még egy videofelvétel van.

A szereplők között feltűnik Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki (az Agymenők Leonardja), Aimee Teegarden, Bonnie Morgan és Vincent D’Onofrio (Kingpin a Daredevil sorozatból).

Olvasói sztorik