Kultúra

Magyar felirattal még szórakoztatóbb a Tapló Télapó 2 előzetese

Itt van a botrányos trailer feliratos változata, amelyben Billy Bob Thornton ismét az alkesz kasszafúró Willie-ként büntet.

Minden idők egyik legfurább és legfrankóbb karácsonyi mozija a 2003-as Tapló Télapó (Bad Santa), amelynek folytatását még tavaly októberben jelentette be az alapfilm jogait megvásárló Miramax – Broad Green Pictures stúdiópáros. A már hónapok óta szépen csendben készülő sequelhez aztán nemrégiben megérkezett előbb az első teljes előzetes, majd annak a korhatáros változata, amelyet mostantól feliratosan is végigröhöghetünk.

A Tapló Télapó 2 (Bad Santa 2) cselekménye továbbra is ködös, mindenesetre az már biztos, hogy nemcsak a magát rendszeresen Mikulásnak álcázó Willie (Billy Bob Thornton), továbbá az ő törpe bűntársa, Marcus (Tony Cox) és a már felnőtt, de szemlátomást változatlanul debil Thurman Merman (Brett Kelly) trió tér vissza a folytatásban, de az alapfilmet jellemző beteg poénok is, amelyek ezúttal is kíméletlenek lesznek.

A Mark Waters rendezésében készülő őrült vígjáték várhatóan egy nappal az amerikai bemutató után: november 24-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik