Kultúra

Végre lehet majd másért is anyázni Rihannát

Az énekesnő úgy tűnik szerepet kap a női Ocean’s Elevenben. Van még más ismert csatlakozó is.

Furcsa, hogy a nőiesített Szellemirtók anyagi buktája után még mindig tervben van, hogy feminizálnak egy másik korábbi hímekkel teli filmet, az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmit. Az már korábban bizonyosságot nyert, hogy a női stiklifilmhez csatlakozott Az éhezők viadala-szériában és a Tökéletes hang-filmekben is játszó, háromszoros Emmy-jelölt Elizabeth Banks, a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett, az Oscar-díjas Sandra Bullock, a kétszeres Oscar-jelölt Helena Bonham Carter és a hatszoros Emmy-jelölt Mindy Kaling.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling és Helena Bonham Carter is játszani fog az Ocean’s Eleven-rebootban. Fotó: Yahoo
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling és Helena Bonham Carter is játszani fog az Ocean’s Eleven-rebootban. Fotó: Yahoo

A legújabb hírek szerint azonban a készítők itt még nem álltak le, egy újabb klassz színésznő, Anne Hathaway, valamint a Szigetes fellépése miatt rengeteg savat kapó Rihanna is szerepet kap majd a filmben.

A Gary Ross rendezésében készülő Ocean’s Eleven-rebootról még annyi bizonyos, hogy ezzel nemcsak újraindítják a franchise-t, hanem egyszerre folytatás is lesz egyben, mert a cselekménye pont a 2007-es Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik után játszódik majd, ráadásul bizonyos fokú kapcsolat is lesz az új felvonás és a trilógia részei között, például Danny Ocean szerepében még George Clooney is felbukkan majd benne.

Az egyelőre végleges cím nélküli produkció premierdátuma még nem ismert, a forgatás idén októberben kezdődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik