Kultúra

Még el sem kezdődött Rihanna koncertje, máris ő a fesztivál leglazább fellépője

Már rengetegen tűkön ülve várják, hogy csütörtökön este végre élőben láthassák Rihannát a Sziget Fesztiválon. Még le se ment a koncert, de máris meglepte a szervezőket az énekesnő – írja a hvg.hu. Felrúgta a szerződésben rögzített fizetési ütemet és nem kérte el előre a neki járó pénzt. Ami számára 1 millió dollár, azaz 280 millió forint.

Az oldal információi szerint a bevett gyakorlat az, hogy a fellépők előre kérik a nekik járó díjat, attól fogva veszik biztosra a koncertet. Világsztároknál ez nem is kérdés, ahhoz, hogy felvegyenek egy koncertet a turnéba, pontosan meghatározzák, milyen ütemben kérik el a pénzt.

Az énekesnő esetében is februártól kezdve három részletben kellett volna teljesíteni a kifizetést, de nem küldték el a számlákat, azaz Rihanna és stábja úgy jött ide, hogy egy forintot sem kért el előre. Most küldték el a számlát a fesztivál menedzsmentjének, az oldal forrása szerint ilyen lazasággal még sosem találkoztak a fesztivál szervezői, szokatlan, hogy valaki ennyire biztos benne, hogy semmi gond nem merülhet fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik