Kultúra

A Suicide Squad után Skrillex és Rick Ross klipjében parádézik az új Joker

Megjelent a Purple Lamborghini című szám hivatalos videója, amelyben a Jared Leto által megformált őrült bohóc a sztár.

Habár az előzetesekben sugalmazottal ellentétben a héten a mozikba került Suicide Squad – Öngyilkos osztagban végül nevetségesen kevés játékidőt kapott, a Jared Leto-féle széttetovált Jokert többet látni vágyókat most egy vadiúj és nagyon elborult produkcióval igyekszik kiengesztelni a Warner Brothers stúdió: ez a DJ Skrillex és a rapper Rick Ross együttműködéséből született “Purple Lamborghini” klipje, amely ma került fel a világhálóra.

A pofonegyszerű koncepciójú videóban a szociopata bohócot követhetjük nyomon, amint szépen szmokingba felöltözve, kezében sétapálcával és a fiatal Skrillex társaságában megérkezik egy kétes egyéneket vendégül látó klubhelyiségbe, ahol (természetesen) Ross arcoskodik és zenél. A Joker aztán bóklászik és agonizál ott egy keveset, majd rövid időre eltűnik, hogy a klip vége felé ismét felbukkanjon, immár egy hajón, a rapper és a DJ oldalán.

Az Öngyilkos osztag egyik betétdalának készült és a film zenei albumán is helyet kapó “Purple Lamborghini” videoklipjének legnagyobb rejtélye, hogy ha már egyszer a Joker feltűnik benne, akkor a szám címét is adó lila járgány miért nem. – Jó kérdés, nem igaz?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik