Kultúra

Folytatást kap az Amikor kialszik a fény

Habár nem robbantott bankot, a készítők mégis bejelentették, hogy lesz második része a kísértetes horrornak.

A legtöbb országban, így az Egyesült Államokban és hazánkban is július 21-én került a mozikba a Démonok között-filmeket is jegyző James Wan produceri bábáskodásával készült Amikor kialszik a fény (Lights Out) című horror (előzetes itt). A produkció másfél hét alatt világszerte 40,5 millió dollárt szedett össze és úgy látszik ennyi elég is volt a forgatását finanszírozó New Line Cinema stúdiónak ahhoz, hogy máris zöld utat adjon a folytatásnak.

A hivatalosan is bejelentett második résznek már el is kezdték a kidolgozását és már az is megvan, hogy az Amikor kialszik a fény 2-nek is Wan és a vele együtt az első részt is jegyző Lawrence Grey lesznek a producerei, mi több: a sequel rendezését is ugyanaz az David F. Sandberg kapja, aki az alapfilmet is levezényelte – jelenti a Hollywood Reporter.

A korábban csak rövidfilmeket rendező Sandberg első mozifilmje egy rém egyszerű, de annál hatásosabb képleten alapul: adott egy életében sokat sanyargatott leányzó, aki a halála után szellemként tér vissza, hogy elragadjon mindenkit, akihez valaha is volt némi köze és aki van olyan hülye, hogy lekapcsolva a villanyt este magára marad a sötétben. A produkció főszerepét az egyebek mellett A varázslótanonc és A negyedik című fantasykből, illetve az Eleven testek című horrorkomédiából ismerős Teresa Palmer játssza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik