Kultúra

Barbra Streisanddal készített duettet Hugh Jackman – videó

Az énekes-színésznő új albumára rögzítették az Any Moment Now című dalt, amelynek felvételéről egy érdekes kisfilm jelent meg.

Rendhagyó projekten dolgozik a nyolcszoros Golden Globe-nyertes és kétszeres Oscar-díjas Barbra Streisand, akinek az Encore: Movie Partners Sing Broadway című albumán csupa olyan duett lesz hallható, amelyet ismert színészekkel és színésznőkkel közösen rögzített.

Az egyik dalhoz A nyomorultakban nyújtott alakításáért Arany Glóbussszal jutalmazott Hugh Jackmant kérte fel partnernek, aki a Victor Hugo-klasszikus 2012-es feldolgozása mellett többek között a 2008-as Oscar-gála házigazdájaként is bizonyította, hogy tud énekelni. A páros kollaborációjáról Streisand hivatalos Youtube-csatornáján jelent meg a lenti kisfilm, amelyben belenézhetünk és belehallgathatunk az “Any Moment Now” stúdiófelvételébe.

Az Encore: Movie Partners Sing Broadwayen helyet kapó dalokban Jackman mellett Anne Hathaway, Daisy Ridley, Alec Baldwin, Patrick Wilson, Jamie Foxx, Melissa McCarthy, Seth MacFarlane, Chris Pine és Antonio Banderas is hallható lesz, amint Streisanddal együtt énekel. Az album augusztus 26-án fog a boltokba kerülni az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik