Kultúra

Válaszolt a Quimby a tusványosi fellépésük miatt kiakadt rajongóknak

Quimby(650x433)(1).jpg (quimby, )
Quimby(650x433)(1).jpg (quimby, )

Miután a Quimby is fellépett Tusványoson, a zenekar rajongói egy emberként akadt ki, mondván Kiss Tibiék feladták politikai függetlenségüket.

A koncert óta ilyen üzenetek érkeztek a zenekar Facebook oldalára:

Ez a legalja. Ha nem megy a szekér, kérjetek kölcsön, összedobjuk. De oda, ezeknek? Tudom, van az a pénz. De hogy ti legitimáljátok, hogy beálljatok házi zenekarnak, hát, ezt nehéz lesz a közönség szeretetével kimagyarázni,mert a közönség oda megy utánatok, ahová akarjátok. Csalódás.

Sokan elvesztették a hitüket a zenészekben.

A Quimby ezzel a fellépéssel végkép kiírta magát a naptáramból. Aki egy mocskos diktátornak hajlandó a zenéjével asszisztálni az emberileg vállalhatatlan.

A Quimby szerda délelőtt megtörte a csendet, egy Facebook posztban válaszolt a felháborodott rajongóknak. Azt írták,

a napközbeni politikai programoktól elhatárolódunk. Cefetül rühelljük, ha bárki is a saját politikai meggyőződésének erősítésére használja a bandát. A közönség este 10 után a miénk. És míg a politikusok a sötétben a saját köreiket róják, mi együtt üvöltjük a medvékkel hogy “tetszik a zaj!” Sokról mondunk le, hogy függetlenek maradhassunk és ez a továbbiakban is így lesz. A vakságon meg nem keresünk fogást! Mert hogy nincsen az rajta.

Azt írták, azért vállalták a fellépést, mert fontosabbnak érezték azt, hogy az erdélyi közönségnek is játszhassanak, minthogy politikailag megítélik-e őket. Hozzátették,  a jövőben sem szeretnének semmilyen politikai képződmény szócsöve lenni.

A teljes poszt itt olvasható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik