Kultúra

Előzetest kapott az év legvárósabb magyar filmje

A Kút című film egy benzinkúton játszódó különleges krimi lesz, amelyben prostik és kétes alakok kerülnek a középpontba.

A hónap közepén érkezett menő teaser-plakátok után most megjelent az első teaser előzetes A nyomozót és a Terápia számos epizódját is író-rendező Gigor Attila Kút című új filmjéhez, amely egy benzinkúton játszódó bűnügyi történetet fog bemutatni.

A film sztorija szerint a semmi közepén álló kúton ragad egy kisbusznyi, nyugati munkára tartó prostituált. A környéken nincs élet, amely épp kapóra jön egy vállalkozónak, aki lányok futtatásából él és a tranzitmegállóban nem hívja fel a lányokra a figyelmet. A gengszter megtartotta a kúton dolgozó öreg alkoholistát, Istvánt és két-három hetente a töltőállomás érintésével indítja útnak külföldre a kis háremét. A forró nyári semmittevésbe váratlanul toppan be István rég nem látott fia, akit az anyja hagy hátra a férfinak. Ugyanekkor a legújabb fuvar lerobban a benzinkúton és a Svájcba tartó lányok sofőrjeikkel napokra ott ragadnak Istvánnal és fiával. Az érzelmek mellett jól őrzött titkok is a felszínre törnek.

A remek szereplőgárdával közelgő filmben László Zsolt, Udvaros Dorottya, Kurta Niké, Trokán Nóra, Pokorny Lia, Tzafetaas Roland, Horváth Csaba, Kovács Zsolt, Jankovics Péter, Pusztai Ferenc és Apáti Bence játszik. A Kút szeptember 22-én fog a mozikba kerülni.

Forrás: Vertigo Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik