Kultúra

Akcióban és meglepetésekben nem lesz hiány a The Walking Dead 7. évadában

Ez a tanulsága a zombidráma vadiúj előzetesének, amelyet máris magyar felirattal nézhetünk végig.

A jelenleg is zajló San Diego-i Comic-Conon debütált az immáron kultikus The Walking Dead hetedik évadának első előzetese, melyben főként az új szereplők, az akciójelentek és természetesen a zombik kerülnek előtérbe. Miként az a sorozatot készítő AMC korábbi bejelentéséből kiderült, a következő szezonban új arcokkal bővül az állandó szereplők csapata, akik közül többen fel is bukkannak a lent látható ütős kedvcsinálóban.

A teaser trailer feliratos változatának közzététele mellett az AMC sorozatát az Egyesült Államokon kívül forgalmazó FOX bejelentette a zombidráma nemzetközi premieridőpontját is, melynek értelmében a TWD új évada október 24-én hétfőn fog startolni világszerte. A premierhez Magyarország is csatlakozik, így a szezon nyitóepizódja hazánkban október 24-én 22 órakor debütál, és a további epizódok is az amerikai vetítéshez igazodnak majd.

A The Walking Dead az egyik legnépszerűbb drámai sorozat világszerte, melyet nézők milliói követnek figyelemmel. A műsor hatodik évadának nézettsége nemzetközi szinten is kiemelkedő volt: a globális nézettség 37%-kal nőtt az előző évadhoz képest, így a TWD világszinten a FOX első számú sorozata lett. A korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is 16 epizód kerül majd sugárzásra két részletben: az első nyolc epizódot októbertől láthatják a nézők, a következő nyolc rész pedig egy kisebb szünet után, 2017 februárjában érkezik.

Forrás: FOX Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik