Kultúra

Jason Statham megállíthatatlan A mestergyilkos 2 szinkronos előzetesében

Elkészült A mestergyilkos: Feltámadás magyar trailere, amelyben Statham ellen ezúttal sincs ellenszerük a gazfickóknak.

Már az utómunkálatokat tapossa a 2011-es A mestergyilkos folytatása: a Dennis Gansel rendezésében készülő A mestergyilkos: Feltámadás (The Mechanic: Ressurection), melynek a júniusban megjelent penge előzetesét a lenti videóban immár magyarul is végignézhetjük.

Továbbra is úgy fest, a produkciónak nem lesz valami bonyolult cselekménye: a már visszavonult Arthur Bishop (Jason Statham) összejön egy Gina nevű leányzóval (Jessica Alba), akit aztán a bérgyilkos munkásságát jól ismerők egy csoportja elrabol, hogy rajta keresztül néhány számukra fontos célpont likvidálására kényszerítsék a vérprofi Bishopot. Utóbbi kénytelen-kelletlen bele is megy a buliba, csakhogy aztán a megölése helyett összehaverkodik a célszemélyek egyikével: Max Adams-szel (Tommy Lee Jones), aki ráveszi, hogy fogjanak össze és intézzék el azokat, akik túszként tartják fogva Ginát.

A Michelle Yeoh, Sam Hazeldine és Yayaying Rhatha Phongam mellékszereplésével forgatott A mestergyilkos 2 szeptember 1-jén fog megérkezni a magyar mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik