Kultúra

Magyar felirattal is szenzációs a Zsivány Egyes új kisfilmje

Megérkezett a spinoff első poszterének, illetve a nemrégiben közzétett szuperlátványos werkvideójának magyar szövegű változata.

Még pénteken, a Londonban megrendezett Star Wars Celebration Europe 2016 nevű rendezvény első napján leplezte le a Lucasfilm a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) című spinoff hivatalos poszterét, továbbá azt a produkcióból is új képsorokat mutató kisfilmet, amelyeknek a Fórum Hungary forgalmazó jóvoltából mostanra elkészültek a magyar verziói. Először is íme a Zsivány Egyes hazai plakátja:

Fórum Hungary
Fórum Hungary

Alant pedig az a közel háromperces és immár feliratos kisfilm látható, amely az áprilisban megjelent első teaser trailer óta először szolgál új snittekkel a spinoffból. Igaz ugyan, hogy ez nem előzetes, ennélfogva nem tudunk meg semmi újat a cselekményről (és egyelőre a filmben már biztosan feltűnő Darth Vader sem kerül elő), de az akciójelenetekből és azok forgatásából is számos penge pillanatot kapunk. Emellett az is megerősítést nyer, hogy a spinoffban nemcsak változatos új szereplőket, de nagyon sok új lényt és a Birodalom haderejéből is korábban még soha nem látott egységeket ismerhetünk majd meg.

A Zsivány Egyes főszereplője, a harcias Jyn Erso a Mindenség elméletében nyújtott alakításáért Oscarra is jelölt Felicity Jones lesz, aki mellett majd a következő új és izgalmas karaktereket ismerhetjük meg a filmben: a lázadó vezér Saw Gerrera (Forest Whitaker), a birodalmi nagykutya Orson Krennic igazgató (Ben Mendelsohn), a lázadó pilóta Cassian Andor kapitány (Diego Luna), az erőhasználó vak harcos Chirrut Îmwe (Donnie Yen), a lázadó katona Bodhi Rook (Riz Ahmed), a szabadúszó fejvadász Baze Malbus (Wen Jiang), az ex-birodalmi droid K-2SO (Alan Tudyk) és Jyn apja, a tudós Galen Erso (Mads Mikkelsen).

A Gareth Edwards rendezésében készülő produkció december 15-én kerül a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik