Kultúra

Szenzáció: Thrawn főadmirális lesz a Star Wars: Lázadók új gonosza

A Star Wars-univerzum egyik legzseniálisabb figurája is feltűnik az animációs sorozat 3. évadának előzetesében. Vigyázat: spoilerek!

Nagy húzással állt elő a Disney és a Lucasfilm, ugyanis miután a Star Wars: Az ébredő Erő bemutatását megelőzően bejelentették, hogy a jövőben mely csillagok háborújás filmeket/sorozatokat/könyveket/játékokat tekintenek az új kánon elemeinek, most a “kirekesztett produktumok” közül a Timothy Zahn-féle kultikus Thrawn-trilógia nagyágyúját, Thrawn főadmirálist váratlanul visszavezették a hivatalos univerzumba. Ezt a Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels) közelgő harmadik évadának a hétvégi Star Wars Celebration Europe 2016 nevű rendezvényen közzétett első előzetesével leplezték le.

A három és félperces trailerből az alábbi érdekességek derülnek ki a széria folytatásáról:

  • A félig kalóz, félig Jedi Ezra Bridger és barátai új dizájnnal érnek vissza.
  • Új arcokkal bővül majd mind a Lázadók, mind a Birodalmat szolgálók tábora.
  • Darth Maul arra fog hajtani, hogy Ezra végre az ő tanítványává váljon.
  • Thrawn főadmirális megmutatja, hogyan kell rendes támadást vezetni az űrben.
  • Az anno Anakin tanítványaként megismert Ahsoka Tano talán mégsem halt meg.

Bár egyelőre még csak körvonalazódik Thrawn szerepvállalása a Star Wars: Lázadókban, az igazán nagy attrakció kétségtelenül az lenne, ha egyszer az animációs sorozatban már korábban is feltűnt Darth Vaderrel együtt láthatnánk az admirálist. Hogy aztán ilyen csúcstalálkozóra sor kerül-e majd a szériában, az kiderül az idén ősszel érkező új évadból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik