Kultúra

Hiába az új főhős, a Kickboxer remake-jében is Van Damme lesz a király

Előzetest kapott a verekedős mozi feldolgozása, amelyben az anno a főszereplőt játszó Van Damme immáron a harcos mentorát alakítja.

Utoljára tavaly decemberben érkezett hír a kultikus Kickboxer – Vérbosszú Bangkokban feldolgozásáról, amelyhez akkor egy félperces teaser trailer érkezett, de aztán annyi – azóta nem lehetett hallani a produkcióról. Időközben szépen csendben befejeződtek a forgatási munkálatok és a hosszas hallgatást követően most megjelent a remake első teljes előzetese, amelyet elnézve nem is tűnik nagyon rossznak az új Kickboxer.

A színész-rendező John Stockwell vezényletével készült filmről dióhéjban annyit kell tudni, hogy hangra ugyanarról fog szólni, mint a 27 évvel ezelőtt bemutatott eredeti. Az új változatban a főhős Kurt Sloane karakterét egy ismeretlen arc, bizonyos Alain Moussi alakítja, míg a kíméletlen gonosz Tong Po szerepét A galaxis őrzői Draxjaként befutott korábbi MMA harcos, Dave Bautista kapta. A mellékszereplők között Sloane barátnőjeként feltűnik az ugyancsak az MMA világából néhány éve Hollywoodba átigazolt Gina Carano is, míg a mozi legfőbb pikantériájaként a főhős mesterét az a Jean-Claude Van Damme formálja meg, aki annak idején magát Sloane-t játszotta. Nem mellesleg az előzetest elnézve leginkább is miatta lesz érdemes adni egy esélyt a remake-nek.

A hivatalosan a Kickboxer: Vengeance címet viselő produkció augusztus 19-én fog debütálni az amerikai mozikban. Hazai bemutatóról egyelőre nem tudunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik