Kultúra

Jön az új Fűrész-horror és már az is megvan, hogy mikor

Hiába zárták le a szériát, mégis lesz nyolcadik rész, amelynek már címe és premierdátuma is van.
Kapcsolódó cikkek

Az elmúlt években azt hihettük, hogy a 2010-ben bemutatott Fűrész 3D volt az utolsó az áldozatokat trükkösnél trükkösebb csapdákkal mészároló horrorszéria történetében, pláne, miután a mozi eredetileg a Saw 3D: The Final Chapter, magyarul Fűrész 3D: Az utolsó fejezet címet viseli. Mindazonáltal tudjuk jól, hogy Hollywoodban minden vasat addig ütnek, amíg az kicsit is meleg, ezért a franchise korábbi részeit is forgalmazó Lionsgate már nemcsak, hogy elkezdte előkészíteni a nyolcadik mozit, de annak bemutatóját is kitűzte, amely az Egyesült Államokban 2017. október 27-én lesz – jelenti a Deadline.

A produkció szereplőgárdája még nincs meg és egyelőre a cselekménye sem ismert, mindazonáltal arra mérget vehetünk, hogy a sztori ezúttal sem lesz túlságosan bonyolult. Az IMDb szerint az új Fűrész-mozit az egyebek mellett a Piranha 3D és Piranha 3DD című csodák szkriptjeit is jegyző Josh StolbergPeter Goldfinger páros írja és a horror a Saw: Legacy, azaz a Fűrész: Örökség címet fogja viselni. A nyolcadik felvonást a Daybreakers – A vámpírok kora és az Időhurok című filmeket rendező Spierig tesók: Michael és Peter fogják rendezni, akiknek nagy kedvencük és cimborájuk Ethan Hawke, úgyhogy még az sem kizárt, hogy a négyszeres Oscar-jelölt színészt is megnyerik a mozihoz (na jó: ezt azért kétlem).

A szériához hűen nyilván az új installációban is egymást érik majd az olyan változatos halálnemek, mint amilyeneket az eddigi hét rész legjobbjait egy csokorba gyűjtő lenti videóban is láthatunk, úgyhogy a rajongók már kezdhetnek is gyúrni a borzongásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik