Kultúra

Paul Walker alapítványának gyűjt adományokat a Halálos iramban 8 csapata

Megjelent egy videó, amelyben Vin Dieselék különleges lehetőséget ajánlanak fel jutalomként az adakozóknak.

Jelenleg is zajlanak a Halálos iramban 8 (Fast 8) forgatási munkálatai, melynek különböző helyszínéről már többször is jelentek meg klassz videók. Némi hallgatást követően most ismét egy filmecskét tett közzé a Universal Pictures stúdió promógépezete, csakhogy ebben elsődlegesen nem mutatnak, hanem kérnek valamit a franchise színészei.

A széria társulatának alapembereit felvonultató videóban Vin Diesel és társai arra kérik a rajongókat, hogy adakozzanak a Paul Walker Alapítvány (The Paul Walker Foundation) számára. A nagylelkű cselekedetért cserébe exkluzív vizitet ajánlanak a Halálos iramban 8 forgatásán, ahol természetesen a színészekkel is találkozhatnak majd a szerencsések, akiket sorsolás útján fognak kiválasztani az adományozók közül.

A lent látható kisfilmben egyébként Diesel is elmondja, hogy a Paul Walker Alapítványt a néhai színész lánya, Meadow Walker hívta életre az édesapja tragikus halálát követően. A jótékonysági szervezet az óceánok és a természet védelme mellett a nehéz sorsú gyermekek megsegítésével, illetve az oktatásuk támogatásával foglalkozik.

A futólag a videóban is feltűnő F. Gary Gray rendezésében készülő Halálos iramban 8 2017. április 14-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik