Kultúra

A semmi közepén kerül bajba Robotzsaru és Pókember az Edge of Winter trailerében

Ilyen se volt még: Joel Kinnaman és Tom Holland főszereplésével készül a thriller, amely az előzetese alapján igen erős darabnak tűnik.

Az már biztos, hogy nem lesz rossz szereplőgárdája az eredetileg operatőr Rob Connolly rendezésében készülő Edge of Winter című családi drámával fűszerezett thrillernek, amelyben a 2014-es Robotozsaru-remake hősét megformáló Joel Kinnaman és a Marvel stúdió új Pókemberévé castingolt Tom Holland játssza a két főszereplőt.

Az egyszerű, de feszkós cselekményű film arról fog szólni, hogy az elvált és munkanélküli családapa, Elliot Baker (Kinnaman) egyik közös hétvégéjükön felajánlja fiainak, Bradleynek (Holland) és Calebnek (Percy Hynes White), hogy elviszi őket a hegyek közé vadászni, amelybe a srácok változó lelkesedéssel, de végül bele is egyeznek. Miután Elliot igyekszik a fiúk kedvében járni, ezért engedi a tőle jobban idegenkedő Bradleyt vezetni, akinek hála aztán kisebb balesetet szenvednek és ott rekednek a nagy havas semmi közepén. Később gyalog próbálnak kikeveredni a rengetegből, amelyből az lesz, hogy egy kunyhóra lelnek, ahová behúzódnak a hideg elől. Igen ám, csakhogy a kunyhót két másik fazon is megtalálja, akik nem tűnnek túl barátságosnak és miként utóbb kiderül, ha kell, akár még a Baker fiúk életére is törnek azért, hogy az övék legyen a menedék.

A Shiloh Fernandez és Rossif Sutherland mellékszereplésével forgatott és az első előzetese alapján ígéretes Edge of Wintert augusztus 12-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik