Kultúra

Ne bántsd Mel Gibson lányát, mert apuci csúnyán lerendez – trailer

Új előzetest kapott a Blood Father című akciófilm, melyben az ex-sittest alakító Gibson nagyon berág a lányára vadászó rosszfiúkra.

A remek A 13-as rendőrörsöt és a Halálos közellenség-filmeket jegyző Jean-François Richet rendezi a Blood Father című akciófilmet, amelyhez magyar címnek az áprilisi első előzetes és a most megjelent második trailer alapján a Pszicho aput tudnám legjobban elképzelni.

A címszereplőt megformáló és a mostanában A passió folytatását tervezgető Mel Gibson legújabb produkciójában egy elvetemült figurát fog játszani. Miként az a kedvcsinálóból kiderül, A rettenthetetlenért két Oscar-díjjal kitüntetett színész-rendező a börtönviselt tetoválóművész, John Link karaktereként fog a filmbéli lánya, Lydia (Erin Moriarty) védelmére kelni ebben az őrült alkotásban, amely egyelőre inkább tűnik önmaga paródiájának, semmint egy komolyan vehető, hiteles drámai szállal megspékelt akcióthrillernek.

Az egyébként kiváló William H. Macy mellett az egyaránt tehetséges Thomas Mann és Diego Luna mellékszereplésével forgatott Blood Father augusztus 12-én fog debütálni az amerikai mozikban. Magyarországi bemutatóról jelenleg még nem tudunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik