Kultúra

Körmend a király: jön a megújult AlteRába

Jövő kedden indul Körmenden a 7. AlteRába fesztivál, a szervezők azt ígérik, az újítások ellenére marad a családias hangulat.

Az ország legnagyobb kerti partiját július 12. és 16. között rendezik meg a Rába Szabadidőcentrumban. Az immáron másodszor is ProArt díj nyertes AlteRábán az öt nap alatt fellép többek között a Quimby, a Vad Fruttik, a 30Y, a Kowalsky meg a Vega, a PASO, a BrainsS, az Irie Maffia, az Anna and the Barbies, a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk, az Ocho Macho, a Hősök, Sub Bass Monster és a Griffins.

A kis színpadon idén 12 feltörekvő zenekar is lehetőséget kap a bemutatkozásra. Ezekre a csapatokra a fesztivál hivatalos Facebook oldalán lehetett szavazni. A körmendi zenei eseményen már kora délután elindulnak a koncertek, melyeket játékos vetélkedők és egyéb kiegészítő programok kísérnek. Az átformált nagyszínpad, a megújult fénytechnika és a Rába-parti helyszín elemeinek változása teljesen új arculatot ad a 7. AlteRábának, ám a szervezők ígérete szerint a családias hangulat marad a régiben. Napi bontás alant, bővebb információ a fesztivál honlapján.

alteraba

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik