Kultúra

Új előzetest kapott az év legkülönlegesebb animációs mozija

Káprázatosnak ígérkezik a Kubo és a varázshúrok című alkotás, amely egy stop motion technikával készített szamurájos mese lesz.

Egyszer már megjelent az állítólagos végső előzetes a Kubo és a varázshúrok (Kubo and the Two Strings) című alkotáshoz, most azonban egy újabb trailer került fel a világhálóra, amely kicsit ugyan rövidebb, de közben éppoly lélegzetelállító és mókás, mint amilyen az előző volt.

Az ősi Japánban játszódó mozi a címszereplő Kubo (a hangja a Trónok harca Rickon Starkjaként ismertté vált Art Parkinson) története lesz, aki kis falujában a beteg édesanyja ápolásának szenteli mindennapjait, amikor egyszer megjelenik neki egy szellem, amely istenek és szörnyek képében valóságos poklot szabadít Kubóra. Az ifjúnak tehát küzdenie és menekülnie kell, illetőleg ahhoz, hogy életben maradjon, meg kell találnia egy mágikus páncélt, amelyet régen apja, a néhai szamuráj viselt.

A ma már klasszikusnak minősülő stop motion technikával forgatott Kubo és a varázshúrok szereplőinek hangjait olyan nagyágyúk fogják kölcsönözni, mint Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes, Brenda Vaccaro. A korábban animátorként dolgozó Travis Knight első rendezése augusztus 18-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik