Kultúra

Ha unod a sablonos bokszfilmeket, a Bleed For This trailerét meg kell nézned

Miles Teller főszereplésével készül a rendkívüli dráma, amely a sportág történetének legnagyobb visszatéréséről fog szólni.

Ben Younger írja és rendezi a Bleed For This című produkciót, amely a most megjelent első előzetese alapján igazi kuriózumnak ígérkezik a kb. mindig ugyanarról szóló bokszfilmek tucatjai között. Persze nyilvánvalóan ebben is visszaköszönnek majd az ismerős és már jól bejáratott húzások, de a különleges történet szemlátomást kárpótolni fog.

A Bleed For This arról a Vinny Pazienzáról fog szólni, aki a ’80-as években hatalmas reménységként tűnt fel a boksz világában és 1991-ben meg is nyerte az első junior középsúlyú világbajnoki övét, csakhogy aztán egy hónapra rá autóbalesetet szenvedett és eltört a nyaka. Pazienzának ekkor azt mondták az orvosok, hogy már az kész csoda lesz, ha valaha is újra lábra áll, de a 29 éves “Pazmániai Ördög” rájuk cáfolt és elképesztő akaraterőről téve tanúbizonyságot nemhogy újra megtanult járni, de tizenhárom hónappal később még a szorítóba is visszatért, ahol ráadásul egy későbbi világbajnokot vert meg.

A hihetetlen történetet feldolgozó filmben Pazienzát a Whiplash-ben nagyot alakító Miles Teller formálja meg, míg a mellékszereplőket Aaron Eckhart, Katey Sagal, Ciaran Hands és Ted Levine játszák. A Bleed For This november 23-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik