Kultúra

Mindenki egy mutáns csajtól retteg az új sci-fi horror trailerében

Előzetest kapott a Morgan című produkció, amelyben egy szupertitkos kísérlet alanya fog bekattanni és az őt felügyelők ellen fordulni.

Az elsőfilmes Luke Scott rendezésében készül a Morgan című sci-fi horror, amely a most megjelent első előzetese alapján különös, de kétségtelenül para alkotásnak ígérkezik.

A produkció egy titkos bázison rejtegetett Morgan (Anya Taylor-Joy) nevű mesterségesen tenyésztett lány körül fog forogni, akit miként az az előzetesből is lejön, sokat piszkálnak a nevelésére kijelölt tudóscsapat tagjai, holott ő távolról sem hétköznapi: telekinetikus képességekkel rendelkezik, amelyeket nem rest használni, ha eléggé felbosszantják (mint pl. Paul Giamatti abban a kérdezz-felelek jelenetben). Morgan mellett a történet másik főszereplője a Kate Mara által megformált, egyelőre ismeretlen nevű problémamegoldó lesz, akit azért vezényelnek a bázisra, hogy vizsgálja felül a mutáns lány képzését és fejlődését. Eleinte minden rendben is fog menni, csakhogy aztán Morgannek egy nap elgurul majd a gyógyszere és a létesítmény stábja ellen fordul, amely nyilván nem lesz kellemes senkinek.

A Ridley Scott produceri bábáskodásával és a Jennifer Jason Leigh, Toby Jones, Rose Leslie, Boyd Holbrook, Michelle Yeoh és Sam Spruell alkotta szereplőgárdával forgatott Morgan szeptember 2-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik