Kultúra

Különleges duettet készített Jamie Foxx és Barbra Streisand – videó

Az énekes-színésznő új albumára rögzítették a Climb Ev’ry Mountain című dalt, amelynek felvételéről egy érdekes kisfilm jelent meg.

Rendhagyó projekten dolgozik a nyolcszoros Golden Globe-nyertes és kétszeres Oscar-díjas Barbra Streisand, akinek az Encore: Movie Partners Sing Broadway című albumán csupa olyan duett lesz hallható, amelyet ismert színészekkel és színésznőkkel közösen rögzített.

Az egyik dalhoz az ugyancsak Oscar-díjas Jamie Foxxot kérte fel partnernek, aki egyebek mellett a Ray és a Dreamgirls című filmben is bizonyította, hogy tud énekelni. A páros kollaborációjáról Streisand hivatalos Youtube-csatornáján jelent meg a lenti kisfilm, amelyben belenézhetünk és belehallgathatunk a “Climb Ev’ry Mountain” stúdiófelvételébe.

Az Encore: Movie Partners Sing Broadwayen helyet kapó dalokban Foxx mellett Anne Hathaway, Daisy Ridley, Alec Baldwin, Patrick Wilson, Hugh Jackman, Melissa McCarthy, Seth MacFarlane, Chris Pine és Antonio Banderas is hallható lesz, amint Streisanddal együtt énekel. Az album augusztus 26-án fog a boltokba kerülni az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik