Kultúra

Fantasztikus új képek jelentek meg a Star Wars: Zsivány Egyesből

Plusz Darth Vader felbukkanásáról és az Oscar-díjas Forest Whitaker által megformált karakterről is új információk érkeztek.

Azt követően, hogy tegnap a Lucasfilmtől származó exkluzív információk birtokában az Entertainment Weekly megerősítette Darth Vader szereplését a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet című spinoffban, a magazin mostanra vadonatúj, a filmmel kapcsolatos képanyagokat tett közzé a weboldalán. A lenti felvételek között vegyesen láthatóak karakterfotók, forgatási képek és magából a filmből vett látványos pillanatképek is.

Galéria

Mindez azonban még semmi, merthogy a produkcióval foglalkozó júliusi számából a képek mellett további finomságokat is közölt az EW, így például egy interjúrészletet a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedy-vel, aki Darth Vader felbukkanásáról szolgált új infókkal:

Takarékosan bánunk vele, de benne lesz a filmben. Egy kulcsfontosságú pillanatban még nyomasztóvá is fog válni a jelenléte.

Az inkább csak ködösítő Kennedy mindazonáltal azt is megerősítette, hogy a Sith nagyúr mindenkori hangja: James Earl Jones fogja ismét megszólaltatni Vadert, akit ezúttal különböző, a karakternek megfelelő erős testalkatú színészek alakítanak az új Csillagok háborúja-moziban. Azt egyelőre nem tudni, hogy név szerint kik is ők pontosan.

Végzetül az új szereplőkről is érkeztek információmorzsák és többek között fény derült Forest Whitaker figurájának személyazonosságára is: ő nem más lesz, mint a 2008-2015 között futott Star Wars – A klónok háborújában megismert Saw Gerrera idősebb kiadása.

Forest Whitaker mint Saw Gerrera a Star Wars: Zsivány Egyesben. Fotó: Moviepilot
Forest Whitaker mint Saw Gerrera a Star Wars: Zsivány Egyesben. Fotó: Moviepilot
Forrás: Entertainment Weekly via Coming Soon, Moviepilot

Ajánlott videó

Olvasói sztorik