Kultúra

Újabb fotó érkezett az Alien: Covenant forgatásáról

A munkálatok helyszínéről származó felvételen Ridley Scott épp az egyik színészét instruálja.

Már hetek óta tart a Prometheus folytatásaként készülő Alien: Covenant forgatása, amelynek az Ausztráliában zajló munkálatairól most egy újabb érdekes fotó jelent meg. Ezen a korábban főként vígjátékokban feltűnő Danny McBride látható, amint egy menő, futurisztikus díszletben éppen instrukciókat kap a produkciót rendező Ridley Scott-tól.

20th Century Fox
20th Century Fox

Az egyelőre ismeretlen nevű karaktert alakító McBride mellett a Dr. Elizabeth Shaw szerepében mégiscsak visszatérő Noomi Rapace, továbbá Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Demián Bichir, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Alexander England, Jussie Smolett és Benjamin Rigby alkotja a sci-fi horror szereplőgárdáját.

A 20th Century Fox által már vázolt szinopszis szerint az Alien Covenant a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény dióhéjban arról fog szólni, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán persze kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen emberszabású lakója David (Fassbender), a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja.

Az Alien: Covenant 2017. augusztus 4-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik