Kultúra

Biztossá vált, hogy Darth Vader is benne lesz az új Star Warsban

A sötét nagyúr régóta rebesgetett feltűnését a Zsivány Egyesről exkluzív új infókat közlő Entertainment Weekly erősítette meg.

Némi hallgatást és a produkció felének újraforgatásáról szóló röhejes pletyka elterjedését követően ismét új információ látott napvilágot a Walt Disney és a Lucasfilm közös konyhájában készülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című spinoffról, amellyel a következő számában az Entertainment Weekly magazin fog kiemelten foglalkozni.

A tengerentúlon július 1-jén a boltokba kerülő kiadványban az EW egy sor a filmmel kapcsolatos érdekességről tervezi lerántani a leplet. A promóció jegyében most közzétett címlap alján pedig már olvasható is az örömteli megerősítés, miszerint igaznak bizonyultak a korábbi spekulációk és Darth Vader tényleg elő fog kerülni a Zsivány Egyesben:

Entertainment Weekly
Entertainment Weekly

Mindenki kedvenc Sith nagyurának visszatérése mellett az Entertainment Weekly az új szereplőkről, a változatos új járművekről és magáról a cselekményről is mindeddig titkolt infókat ígér, amelyek remélhetőleg mihamarabb felkerülnek majd a világhálóra is.

Az időben A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódó Zsivány Egyes arról a lázadó kommandóról fog szólni, amely megkísérli eltulajdonítani az első Halálcsillag terveit, magyarán adja magát cselekmény ahhoz, hogy Vadernek komolyabb játékideje legyen az alkotásban. A Disney háza tájáról még mindig nem reagáltak a dologra, mindazonáltal az EW értesülései eleve tőlük származnak, úgyhogy többé nem kétséges, hogy a harmadik epizód végi “megszületése” után ismét viszontláthatjuk majd a saga legnagyobb karakterét. Addig is érdemes újra megtekinteni a Gareth Edwards rendezte spinoff első előzetesét:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik