Kultúra

Noomi Rapace mégis benne lesz a Prometheus folytatásában

Legalábbis nagyon úgy fest, ugyanis a színésznő már az új Alien-mozi forgatásának helyszínén tartózkodik.

Sanszos, hogy csak szórakozott velünk (meg úgy általában mindenkivel) a négyszeres Oscar-jelölt Ridley Scott akkor, amikor február elején kijelentette, hogy a Prometheusban megismert Dr. Elizabeth Shaw szerepében Noomi Rapace nem fog visszatérni az Alien: Covenant című folytatásban. Ez immár biztos nem igaz többé, ugyanis a Deadline forrásai kiszúrták a színésznőt a sci-fi horror ausztráliai forgatásán, ahová a beszámolók alapján kétségtelenül nem csupán látogatóba, hanem dolgozni érkezett a 37 éves svéd tehetség.

Tekintve, hogy a rövid szinopszison és egy a közelmúltban kiszivárgott komoly spoileren kívül semmit nem tudni a film cselekményéről, egyelőre az sem kizárt, hogy Shaw eredetileg valóban nem került volna elő a sequelben és Scotték csak utóbb gondolták meg magukat. Mindenesetre a múltbéliek után az új Alien-mozit is készítő 20th Century Fox stúdió eddig még nem erősítette meg Rapace csatlakozását a produkcióhoz, ezáltal semmi sem biztos és így azt sem tudni, mekkora szerepet szánnak neki Shaw-ként az Alien: Covenanatban.

Rapace mellett a David nevű androidként szintén visszatérő Michael Fassbender, továbbá a Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup, Demián Bichir, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Alexander England, Jussie Smolett és Benjamin Rigby alkotta szereplőgárdával készülő Alien: Covenant 2017. augusztus 4-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik