Kultúra

Tarzan bepöccen és mindenkit leugrabugrál az új mozija végső előzetesében

A Tarzan legendájában a szuperhősöket megszégyenítően mozgékony vadember neki fog menni bárkinek, aki közé és a csaja közé áll.

A négy Harry Potter-mozit is levezénylő és jelenleg a Legendás állatok és megfigyelésük című új varázslós produkción dolgozó David Yates rendezésében készült a Tarzan legendája (The Legend of Tarzan), amelynek megérkezett a kétségtelenül ütős végső előzetese.

A gorillák között nevelkedett hős némiképp újragondolt történetében Tarzan (Alexander Skarsgård) nem az a vadember lesz, aki régen a dzsungelben volt, helyette már évek óta Londonban fog élni, mígnem a britek egy napon majd visszaküldik őt Kongóba afféle kereskedelmi küldöttnek, hogy kicsit megszabaduljanak tőle. Közben kiderül, hogy felesége, Jane (Margot Robbie) bajba került, hála egy megátalkodott alaknak, Leon Rom kapitánynak (Christoph Waltz), következésképp Tarzan végül rájön, hogy ő egy összeesküvés áldozata, azonban ez persze nem fogja visszatartani attól, hogy Jane megmentésére induljon.

A Samuel L. Jackson, John Hurt, Jim Broadbent és Djimon Hounsou mellékszereplésével forgatott Tarzan legendája június 30-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik