Kultúra

Újabb nevekkel bővült a Pókember-mozi szereplőgárdája

A produkcióhoz csatlakozott színészek közül az egyik korábban a Prometheusban, a másik a Szilícium-völgyben bizonyított.

Továbbra is szépen gyarapodik a Marvel stúdió égisze alatt készülő Spider-Man: Homecoming (Pókember: Hazatérés) című reboot színészgárdája, ugyanis a főhőst megformáló Tom Holland, a majd Vasemberként feltűnő Robert Downey Jr., a May nénit alakító Marisa Tomei és az állítólag a film gonoszát, Keselyűt játszó, de hivatalosan a mai napig meg nem megerősített Michael Keaton mellett immár biztos, hogy Logan Marshall-Green és Martin Starr is benne lesz a produkcióban – írja a Coming Soon.

Logan Marshall-Green és Martin Starr is csatlakozott a Spider-Man: Homecoming társulatához. Fotó: ComicBookMovie
Logan Marshall-Green és Martin Starr is csatlakozott a Spider-Man: Homecoming társulatához. Fotó: ComicBookMovie

A páros mellett az elmúlt hetekben egyéb arcokkal is bővült a film társulata: ők a Keatonhoz hasonlóan egyaránt jelenleg még ismeretlen karaktereket játszó Michael Barbieri (Little Men, A sötét torony), Laura Harrier (One Life to Live, Felejthetetlen) és Tony Revolori. Rajtuk kívül még a fiatal Zendaya Coleman neve ismert, aki egy Michelle nevű csajszit fog alakítani, illetőleg már az is fix, hogy a korábban az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban is játszó Kenneth Choi ebben a moziban Peter Parker gimijének igazgatóját fogja megformálni.

A produkció színészgárdája kapcsán tehát továbbra is az a legfőbb kérdés, hogy Michael Keaton vajon tényleg benne lesz-e a filmben és ha igen, úgy valóban Keselyűt fogja-e megformálni Pókember számos ellenfele közül. Akárhogy is lesz, az már biztos, hogy a 2014-es Clown című horrort és a 2015-ös Rendőrautót levezénylő Jon Watts rendezésében készülő Spider-Man: Homecoming 2017. július 7-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik