Kultúra

Séróból nyomják a poénokat a Comedy Central legújabb sorozatában

A humorcsatorna új szitkomja egy amerikai kisváros borbélyszalonjának tébolyult mindennapjairól fog szólni.

Június 19-én, vasárnap 20.30-kor debütál a Comedy Centralon a Séróból című tavaly indult komédiasorozat, amelyben az álmok messzire elrepítik a többek között Ashley Tisdale, Ryan Pinkston és Lauren Lapkus által megformált karaktereket, a munka, a szeretteik és a problémáik azonban mind álmos szülővárosukhoz, Charlestownhoz kötik őket.

Végy egy fodrászatot, adj hozzá egy csapat fiatalt, akik valaha egy gimibe jártak, spékeld meg egy jó adag humorral és máris kész a totális káosz. A Séróból (Clipped) című szitkomban olyan fiatalok osztoznak a mindennapokon, akik valaha egy középiskolába jártak, azonban mindannyian más-más közösség tagjai voltak. Különbözőségük tökéletes táptalaja az összetűzéseknek, ami ott kezdődik, hogy a fodrászatnak új tulajdonosa lesz Ben (Pinkston) személyében, aki egykor a suli lúzere volt, most viszont ő dirigálhat a régi, sokkal népszerűbb osztálytársainak. A helyzetet bonyolítja, hogy a Mike Castle által alakított AJ és a bombázó Ashley Tisdale által megformált Danni egyszer randiztak is egymással, ma viszont már mindketten nagyratörő  álmokat szövögetnek. A.J. a gimis baseball csapat sztárjátékosa volt és még mindig bízik abban, hogy profi lehet, Danni pedig énekesnőként szeretne befutni. Munkatársaik között van még Ben legjobb barátja, Mo (Matt Cook), Charmaine (Diona Reasonover) a szarkasztikus stylist és Joy (Lapkus), a recepciós.

Hogyan telnek a díszes kompánia mindennapjai? Hajat vágnak, bekavarnak egymásnak és talán (de csak talán) elkezdik más megvilágításban látni a másikat. A premier epizódban A.J. nagy lehetősége látszik kibontakozni egy ügynök telefonhívása után és azonnal elújságolja Danni-nek, hogy fodrász múltját hamarosan maga mögött hagyhatja. Mindeközben a többieket is megcsapja a távozás szele, mivel Ben azon töri a fejét, hogy megszabadul egyik beosztottjától elkerülendő a magasabb biztosítási díjat.

A Séróból június 19-étől minden vasárnap 20.30-kor a Comedy Central műsorán.

Forrás: Comedy Central Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik