Kultúra

Meghalt a Prérifarkas Blues Billy Bobja

A legismertebb szerepét a humoros sportfilmben játszó Ron Lester 45 éves volt.

Súlyos tüdő- és vesebetegség következtében 45 éves korában elhunyt Ron Lester amerikai színész, aki azt követően vesztette életét péntek este, hogy a folyamatosan romló állapota miatt már november óta egy dallasi kórházban ápolták – számol be róla a Deadline. Lester halálhírét a menedzsere, Dave Bradley jelentette be a Facebookon.

Az 1970-ben a Georgia állambeli Kennesaw városban született Lester az 1990-es évek második felében kezdett el színészkedni és az 1997-es Hamm Burger című vígjáték után az őt Billy Bobként ismertté tevő Prérifarkas Blues volt a második mozifilmje. A Brian Robbins rendezte focis dramedynek köszönhetően az évek során aztán olyan tévés produkciókban kapott szerepeket, mint az Unokatestvérem, Skeeter, a Különcök és stréberek, a Popular, a Sabrina, a tiniboszorkány, a Karate kutya és a New York-i helyszínelők.

Nagyjátékfilmben Lester csupán a Dill Scallion (1999), a Már megint egy dilis amcsi film (2001), a The Greenskeeper (2002), a The Fat Boy Chronicles (2010) és a Racing Legacy (2015) című alkotásokban játszott. Utolsó szerepét a jelenleg is forgó és a mozikba majd 2017-ben kerülő Bomb City című krimiben vállalta.

Forrás: Deadline, IMDb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik