Kultúra

Helen Mirren is játszik a Halálos iramban 8-ban

A Red-filmek után ismét egy látványos és vagány produkcióban láthatjuk majd az Oscar-díjas színésznőt.

Ugyan már hetek óta több helyszínen is forognak a kamerák, de még mindig bővül a Halálos iramban 8 szereplőgárdája, amelyhez most a nagyszerű Helen Mirren is csatlakozott – ezt maga a színésznő jelentette be az Elle magazinnak adott interjújában.

Az Oscar-díjas Mirrenhez hasonlóan aranyszobrocskával kitüntetett Charlize Theron is benne lesz a verdás akciómoziban, melyben a további új arcokat játszó Scott Eastwood és Kristofer Hivju mellett viszontláthatjuk majd a Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson és Chris “Ludacris” Bridges alkotta alapcsapatot, illetve Dwayne Johnson, Jason Statham, Lucas Black, Elsa Pataky és Kurt Russell is újra elő fog kerülni.

Az évek során bejáratott “Fast” (gyors) és “Furious” (dühös) kulcsszavak közül ezúttal az előbbi lesz az F. Gary Gray rendezésében készülő új rész, vagyis a Fast 8 kulcsszava, jóllehet hazánkban nyilván a Halálos iramban 8 címet kapja majd a produkció, amely a korábban kitűzött premierdátum értelmében 2017. április 14-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Elle via Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik