Kultúra

A förtelmes főgonosz is előkerül a Szellemirtók új videóiban

A reboothoz megjelent tévészpotokban nemcsak a szellemgóré, de a Stay Puft habcsókember és Ragacs is felbukkan.

Kedvezőtlen megítélés ide vagy oda, a Sony Pictures Entertainment kezd belehúzni a Szellemirtók-reboot promóciójába, melynek jegyében most három videót is közzétettek, melyekben az ismétlődő snittek mellett számos újat is lelepleznek a női csapat mozijából.

A rebootban a szinopszis szerint Kristen Wiig és Melissa McCarthy két tudósfélét fognak alakítani, akik a cselekmény elején megjelentetik a kísértetekről szóló könyvüket, amellyel jól le is járatják magukat, mert  mindenki hülyének nézi őket. Eztán eltelik néhány év és a művük éppen eléggé a feledés homályába merül ahhoz, hogy tanárokként munkát kapjanak a Columbia Egyetemen. Pechükre rövidesen előkerül a könyvük, amely persze ismét rossz fényt vet rájuk és végül elbocsájtják őket. Manhattan-ben viszont váratlanul felütik fejüket a gonosz szellemek, amelyet látva a páros úgy érzi, elérkezett az ő idejük, ezért összeállnak a Kate McKinnon és Leslie Jones által megformált karakterekkel, majd protonfegyverekkel felszerelkezve megkísérlik felvenni a harcot a természetfeletti lényekkel.

A női csapat asszisztensét alakító Chris Hemsworth mellékszereplésével és Paul Feig rendezésében készülő új Szellemirtók július 28-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik