Kultúra

Tévésorozatként folytatódik a Shop-show

A végül váratlan formában megvalósuló sequelt a kultikus első részt is rendező Kevin Smith jelentette be.

Hosszas huzavonát követően úgy fest, mégiscsak lesz valami a Shop-show (Mallrats) folytatásából, legalábbis ezt állítja Kevin Smith, az 1995-ös low-budget komédia írója és rendezője. A filmes karrierjében a Shop-Stop (Clerks) mellett a legjelentősebb alkotásaként számon tartott produkció sequeljét már tavaly áprilisban beharangozta, természetesen akkor még mozifilmként, csakhogy Smith legfrissebb nyilatkozata szerint végül egy tízrészes minisorozat formájában fog megvalósulni a Shop-Show 2 – jelenti a Deadline.

Közel állok a megegyezéshez a Universallal és ha az megvan, elkezdünk dolgozni a Shop Show tévésorozaton. Aztán már csak csatornát kell majd találni neki. Szóval ahelyett, hogy forgatnék még egy Shop-show filmet, inkább egy tízrészes Shop-show szériát fogok készíteni.

– árulta el a Philadelphia-i WWMR-FM rádió egyik műsorában Smith, aki ahhoz képest, hogy a Shop-show folytatását milyen nehezen sikerül tető alá hoznia, időközben már a Shop-Stop harmadik részén is munkálkodik, amely elméletileg 2018-ban fog a mozikba kerülni.

A Shop-show folytatásának szereplőgárdájáról egyelőre nem tudni semmit, mindazonáltal a rendező egy évvel ezelőtti nyilatkozata szerint az első rész legfontosabb karaktereit játszó színészek, azaz Jason Lee (Brodie), Shannen Doherty (Rene), Jeremy London (T.S.), Claire Forlani (Brandi), Jason Mewes (Jay) és természetesen Néma Bob szerepében maga Smith is szerepelni fog a produkcióban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik