Kultúra

Tom Hiddleston aligha lesz James Bond

Hiába minden híresztelés, nem valószínű, hogy kedvenc Lokink a 007 bőrébe bújna.

Amióta tudható, hogy Daniel Craig nem szerepel további Bond-mozikban, több név is felbukkant lehetséges 007-ként. Leggyakrabban Idris Elba és Tom Hiddleston személye merült fel, mindkét színész bondosodását komoly hype övezi a mai napig – ám úgy néz ki, utóbbit kihúzhatjuk a potenciális James Bond-listáról. Hiddleston maga törte le a rajongók lelkesedését egy, a Thor: Ragnarokról szóló kerekasztal-beszélgetésen.

A moderátor a beszélgetés egy pontján „finom” célzással azt kérdezte Hiddlestontól, hogy esetleg lenne-e még mondanivalója, „például egy bizonyos kém-franchise-zal kapcsolatos bejelentés”. A válasz nem túl biztató.

Sajnálom, hogy ki kell ábrándítanom benneteket. Nem hiszem, hogy az a bejelentés úton van. De nagyon megtisztel a lelkesedésetek.

Mondta a közönségnek, heves tiltakozást váltva ki ezzel. Bár hivatalos bejelentésnek azért ez a mondat nem nevezhető, de mindenképpen komolyan lehűti a felfokozott hangulatot Bond-ügyben. Pláne, ha mellé tesszük azt a tényt, hogy Hiddleston nem számolhat be olyan ígéretes eseményekről sem, mint mondjuk egy előzetes találkozó a casting-csapattal – szemben például Jamie Bell-lel, akiről tudni lehet, hogy már találkozott a film producerével, Barbara Broccolival a szerepről. Még semmi sem biztos, a rajongók pillanatnyilag bárminek örülnének, akár annak is, ha Hiddleston Bond helyett esetleg egy Bond-gonoszt alakítana.

Forrás: Moviefone

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik