Kultúra

Ő lehet a Marvel következő női szuperhőse

Az Oscar-díjas Brie Larson a legfőbb esélyes a Marvel képregények egyik legizgalmasabb női karakterének szerepére.

Szemlátomást nagyon beindult a karrierje az idén A szoba főszerepéért Golden Globe-bal és Oscar-díjjal kitüntetett Brie Larsonnak, ugyanis miközben egyéb projektek mellett a Kong: Skull Island című új King Kong-mozi formájában már leforgatta az első nagy költségvetésű filmjét, a Variety friss értesülései szerint ő lépett elő favoritnak Marvel Kapitány szerepére a szuperhősnő önálló mozijához.

Amennyiben a Marvellel jelenleg már tárgyaló színésznő megegyezik a nagy hatalmú Kevin Feige vezette társasággal, úgy ő lehet a stúdió első olyan női hősének megformálója, aki saját filmen mutatkozik be. Ezt még a mozis univerzumban meghatározó szerepet játszó Scarlett Johansson (Fekete Özvegy) és az ahhoz a Bosszúállók: Ultron korával csatlakozott Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány) sem mondhatja el magáról.

Mindeközben a Marvel képregényeinek lapjain 1968 márciusában bemutatkozott Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány mozijáról annyit tudni, hogy az egy baleset folytán egy földönkívülitől emberfeletti képességeket szerző karakter filmjének forgatókönyvét Meg LeFauve (Agymanók, Dínó tesó) és Nicole Perlman (Penge 2, Daredevil) írja és az egyelőre rendező nélküli produkció az ütemezése szerint 2019. március 8-án fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik