Kultúra

Hivatalos: Emily Blunt lesz Mary Poppins

A Walt Disney a színésznő leszerződése mellett a főszereplésével készülő Mary Poppins Returns premierdátumát is bejelentette.

Miután már februárban híre ment, hogy a Walt Disney előrehaladott tárgyalásokat folytat Emily Blunttal az új Mary Poppins-mozi címszerepének elvállalásáról, némi hallgatást követően a stúdió ma hivatalosan is bejelentette, hogy a Gideon lánya című tévéfilmben nyújtott alakításáért Arany Glóbusszal kitüntetett színésznő fogja játszani a 1964-es Mary Poppins folytatásának főszerepét. A Mary Poppins Returns (Mary Poppins visszatér) című produkciónak egyúttal a premierdátumát is kitűzték: ez 2018. december 25-én lesz.

A Disney még szeptemberben harangozta be a Julie Andrews címszereplésével készült Mary Poppins folytatását, amelynek rendezőjét már tavaly megtalálták: ő a Chicago levezényléséért 2003-ban Oscarra jelölt Rob Marshallt lesz, akitől nyilvánvalóan nem áll távol a musical műfaja. A sequel forgatókönyvét a Mary Poppins regényciklust jegyző P.L. Travers művei alapján David Magee írja, míg a produkció zenéjét az ötszörös Oscar-jelölt Marc Shaiman és a háromszoros Emmy-jelölt Scott Wittman páros fogja kotyvasztani.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik